Velkommen til Advokatfirmaet Asmussen!

Advokatfirmaet ASMUSSÈN bistår og rådgir virksomheter i det offentlige og i privat næringsliv, samt organisasjoner og privatpersoner som ønsker en personlig og profesjonell oppfølging.
Advokatfirmaets praksis dekker sentrale forretningsjuridiske – og privatrettslige disipliner samt tvisteløsning. Mine klienter kan forvente effektiv og praktisk juridisk rådgivning som er målrettet og løsningsorienter, og samlet sett ivaretar klientens interesser på beste måte.

Fundamentet for ASMUSSENS virksomhet er solid juridisk kompetanse kombinert med forretningsforståelse. Det legges vesentlig vekt på uavhenginghet og integritet, samt et konstruktivt samarbeid og service med en personlig signatur. Advokatfirmaets mål er å bidra til verdiskapningen i de saker det bistår. Det er firmaets filosofi å være tilstede for den enkelte uavhengig av stilling og posisjon.

Advokatfirmaets etiske retningslinjer følger Advokatforeningens regelverk

Ta gjerne kontakt per telefon eller epost for en uforpliktende samtale.

Publisert av Stig Asmussen

Mitt navn er Stig Asmussen. Etter befalsskole utdannet jeg meg som advokat, siviløkonom og autorisert finansanalytiker. De siste 22 år har jeg praktisert som advokat og bedriftsrådgiver i egen regi i Advokatfirmaet Asmussen. Jeg har tidligere praksis fra Petroleumslovavdelingen i Finansdepartementet, som bedriftsrådgiver i revisjons- og rådgivningsselskapet KPMG, og emisjonsrådgiver i DnB fonds. Jeg har de siste 9 år vært foreleser og kursholder ved Handelshøyskolen BI i arbeidsrett, personalledelse og styrearbeid overfor studenter og næringsliv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 2 =